HTML

kisház épül

Egy ház metamorfózisa a lomtártól a családi fészekig.

Friss topikok

  • 15tvan: @Gábor 1: A segítséged felajánlását köszönjük, élni, s remélhetőleg nem visszaélni fogunk vele. A ... (2009.05.19. 09:35) Egy fallal több, timing változás, spórolás
  • 15tvan: @Gábor 1: azért csak most jelenik meg a kommented, mert engedélyeznem kell... Azért nem mondtam, ... (2009.05.18. 21:15) Megvan a gépészünk!

Linkblog

Archívum

Megvan a gépészünk!

2009.05.13. 13:54 15tvan

Őszintén bevallom, a tegnap estét megint az Excel előtt töltöttem, s túlságosan zakatolt az agyam ahhoz, hogy aludni tudjak. Mindennek az oka, hogy ma délben találkoztam újra az egyik gépésszel, ráadásul azzal, aki a preferáltunk volt (okok: szimpi, ismerős ajánlotta, s minket is neki, mindent intéz, papírozva, teljes ügyintézéssel, s olcsóbb is).

Nem apró volt a kihívás, alkudni úgy az árból és a műszaki színvonalból, hogy azért megmaradjon a jó viszony.

Megkönnyebbültem, sikerült! Persze az öröm nem 100%, még szokni kell. Végül a lélektani határunk felett 50 000 Ft-tal, de több munkát belefoglalva megállapodtunk. Megállapodtunk, mert a pénzügyminiszterem is áldását adta.

Ez a brigád jövő hét csütörtökön kezd. Tehát alakul a dolog rendesen.

Szombaton jönnek a kőművesek, beteszik a falat és haladnak a továbbiakkal, szerdán kezdenek a villanyszerelők, csütörtökön a gépészek, így elvileg 25-én jöhetnének vissza a kőművesek vakolni, majd a burkoló burkolni, a festő glettelni. A gipszkartonos szinte bármikor jöhet... :-)

Érdekes egyébként ez a válság + a hazai nagyon megalapozott pénzügyi döntések eredményeként kialakult helyzet. Eddig állt a teljes építőipar. Majd május elején már érezhetően megindult, most jön az áfa emelés, így aki bármit is akar venni, az most akarja. Így gyorsan elfogynak például a kedvezményes áru kazánok.

A lényeg, pörög tovább a projekt, haladunk! :-)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kishazepul.blog.hu/api/trackback/id/tr101119231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tommmas 2009.05.14. 10:18:19

képeket pista, képeket!

Gábor 1 2009.05.18. 18:55:38

Utállak István, miért mástól kell ezt megtudnom? :( :)

15tvan 2009.05.18. 21:15:59

@Gábor 1: azért csak most jelenik meg a kommented, mert engedélyeznem kell...

Azért nem mondtam, mert ennek az olvasása nagyon sokba kerül, s nem akartam a maradék pénzedet is elszedni, de így már sajnos nem hagyhatlak ki a szórásból. Épp kádra gyűjtünk. A számlaszámomat privát mail-ben küldöm.
süti beállítások módosítása